Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

30 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΥΛΟ...ΚΑΒΓΑΔΕΣ


Μπορεί η τελευταία του ταινία «Hugo» να προτάθηκε για 11 Όσκαρ, ο Μάρτιν Σκορσέζε, όμως, ο σκηνοθέτης του, ενδιαφέρεται περισσότερο για το Χρυσό Κολάρο, τα βραβεία για καλύτερη ερμηνεία σκύλου στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. 
Αν και ο Άγκι, το σκυλάκι του «Τhe Artist» έλαβε δύο υποψηφιότητες, η Μπλάκι, το ντόμπερμαν που εμφανίζεται στο «Hugo» δεν έλαβε καμία, προκαλώντας την αντίδραση του Σκορσέζε σε άρθρο-παρέμβαση στους LA Times.
«Εντάξει, τα Τζακ Ράσελ τεριέ είναι μικρά και χαριτωμένα. Τα ντόμπερμαν είναι τεράστια και πανέμορφα. Ο Άγκι παίζει μια χαριτωμένη μασκότ που κάνει κόλπα και σώζει τη ζωή του αφεντικού της σε μία από τις ταινίες, ενώ η Μπλάκι δίνει μια ασυμβίβαστη ερμηνεία ως άγριου φύλακα που τρομοκρατεί παιδιά. Νομίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε που το πάω» γράφει ο Σκορσέζε στο άρθρο του, την ώρα που οι ερμηνείες ζώων έχουν συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας του Άγκι.
«Είμαι περήφανος για την Μπλάκι που τόλμησε να ρισκάρει και διακινδύνευσε να χάσει τη συμπάθεια του κοινού. Απλά να πω ότι στα γυρίσματα απέκτησε ένα ταιριαστό ψευδώνυμο: "Πολίτης Κύων"».
Ήδη αρκετοί θαυμαστές της Μπλάκι έχουν σπεύσει να εκφράσουν τη στήριξή τους στο ντόμπερμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: