Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

29 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Στη διαδικτυακή πύλη Yahoo θα προβληθεί η σειρά "Electric City" που δημιούργησε ο Τομ Χανκς. Πρόκειται για μία σειρά κινουμένων σχεδίων, συνολικής διάρκειας 90 λεπτών, η οποία θα προβληθεί στο Yahoo σε  20 επεισόδια. Το σενάριο διαδραματίζεται στο μέλλον σε μια μεγαλούπολη ύστερα από μια μεγάλη καταστροφή.
Ο διάσημος ηθοποιός είχε επιχειρήσει να γυρίσει αρχικά το "Electric City" με μαριονέτες, αλλά στη συνέχεια ενέδωσε στον πειρασμό του των ψηφιακών χαρακτήρων. Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν το σήριαλ στους υπολογιστές τους, στα smartphones, τα tablets , αλλά και στις τηλεοράσεις που έχουν σύνδεση με το Ίντερνετ. Επίσης θα κυκλοφορήσουν σύντομα εφαρμογές που θα επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τη σειρά στα αγαπημένα τους κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε άλλες γλώσσες εκτός της αγγλικής, αρχής γενομένης από τα γαλλικά και τα ισπανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: