Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

27 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ


Ο Άγκι, ο σκύλος που πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Artist», η οποία έχει προταθεί για Όσκαρ, πρόκειται να... πάρει σύνταξη, όπως ανακοίνωσε ο εκπαιδευτής του Όμαρ βον Μίλερ. 
Το δεκάχρονο Τζακ Ράσελ έχει «αρχίσει να κουράζεται» και γι' αυτό θα κρεμάσει το κολάρο του. Μπορεί να κάνει κάνα-δυο πράγματα από εδώ και από εκεί επειδή τα απολαμβάνει, αλλά δεν θέλω πλέον να τον υποβάλλω σε πολύωρες δοκιμασίες» ανέφερε.
Ο Άγκι αναμένεται να κάνει την τελευταία του εμφάνιση την βραδιά των Όσκαρ.
«Ελπίζω να καταφέρει να εμφανιστεί. Πρέπει να του δώσουν έναν φάκελο να παραδώσει στον Μπίλι Κρίσταλ» πρόσθεσε ο Όμαρ βον Μίλερ.
Ο Άγκι «υποδύεται» τον καλύτερο φίλο του κινηματογραφικού αστέρα του βωβού κινηματογράφου του Χόλιγουντ, Ζορζ Βαλεντίν (κατά κόσμο Ζαν Ντιζαρντέν) στην ταινία «The Artist».
Ενώ από τεχνικής πλευράς ο Άγκι δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για Όσκαρ, διοργανώθηκε εκστρατεία ώστε να εξασφαλίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: