Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

28 Ιανουαρίου 2012

ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΤΙΕ


Έξαλλος είναι ο πατέρας της Εϊμι Γουαϊνχάουζ με το πρόσφατο σόου του Ζαν Πολ Γκοτιέ που έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι (23-26 Ιανουαρίου), με θέμα την κόρη του.
Ο Μιτς Γουαϊνχάουζ κατηγόρησε τον Γάλλο μόδιστρο ότι εκμεταλλεύτηκε την αδικοχαμένη τραγουδίστρια για να προωθήσει την συλλογή του και να αυξήσει τα κέρδη του.
Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ δημιούργησε μια κολεξιόν εμπνευσμένη από το στιλ της 27χρονης τραγουδίστριας της σόουλ που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή. 
Ο πατέρας της Εϊμι χρησιμοποίησε το twitter για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το σόου χαρακτηρίζοντας το «κακόγουστο», ενώ μίλησε για το σοκ που προκάλεσε το εν λόγω θέαμα στην οικογένειά του.
«Η οικογένειά μου αναστατώθηκε βλέποντας αυτές τις εικόνες, ήταν κυριολεκτικά ένα μεγάλο σοκ» ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα «The Sun». «Είμαστε περήφανοι για την επιρροή που είχε η Εϊμι στην μόδα, αλλά τα μοντέλα με τα μαύρα πέπλα, που κάπνιζαν τραγουδώντας τα τραγούδια της, ήταν κακόγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: