Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

14 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Νιού Τζέρσι, μεταφέρθηκε η σορός της πρόωρα χαμένης Γουίτνεϊ Χιούστον. Η οικογένειά της τραγουδίστριας επιθυμεί να οργανώσει αγρυπνία την Πέμπτη και την κηδεία της την Παρασκευή. Οι τελετές θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Prudential Center, στο Νιούαρκ, χωρητικότητας 18.000 ατόμων. 
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της στην μπανιέρα της σουίτας του ξενοδοχείου Beverly Hills, στο Λος Άντζελες. δεν προήλθε από πνιγμό, καθώς στο πνευμόνια της βρέθηκε ελάχιστο νερό, αλλά από συνδυασμό αλκοόλ με χάπια. Οι Αρχές, μάλιστα, αναμένεται να ερευνήσουν πως βρέθηκαν οι συγκεκριμένες ποσότητες χαπιών στο δωμάτιό της στο Beverly Hill Hilton Hotel. Πηγές θέλουν τα χάπια να ήταν συνταγογραφημένα και γι' αυτό ξεκίνησε η έρευνα με τις κατηγορίες να βαραίνουν τους γιατρούς της τραγουδίστριας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: