Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

16 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ


Η Μέριλ Στριπ και η Τζούλια Ρόμπερτς θα συμπρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής παράστασης «August: Osage County».
Η εταιρεία Weinstein Co. έχει αναλάβει την παραγωγή του συζητείται εδώ και πολύ καιρό ενώ ο Τζον Γουέλς θα υπογράψει την σκηνοθεσία. Η παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του βραβευμένου με Πούλιτζερ και Τόνι θεατρικού έργου του Τρέισι Λετς θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο με πρωταγωνίστριες τις Μέριλ Στριπ και Τζούλια Ρόμπερτς στους ρόλους μητέρας και κόρης αντίστοιχα. Η ιστορία αφορά στις σχέσεις των γυναικών μιας δυσλειτουργικής οικογένειας. Η Μέριλ Στριπ θα υποδυθεί την 65χρονη Βάιολετ Γουέστον μια μητριαρχική φιγούρα εθισμένη μεν στα αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά με κοφτερό μυαλό και φαρμακερή γλώσσα, η οποία γνωρίζει όλα τα οικογενειακά μυστικά και δεν διστάζει να τα αποκαλύψει σε βάρος άλλων και σε όφελος δικό της, ενώ η Τζούλια Ρόμπερτς θα υποδυθεί μία από τις κόρες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: