Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

24 Φεβρουαρίου 2012

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΝΤΙΖΑΡΝΤΕΝ



Λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ήδη δώσει τα προγνωστικά τους με φαβορί την ταινία «Τhe Artist».
Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας δίνουν απόδοση 1/9 στο «The Artist». Ακολουθούν οι «Απόγονοι» με 28-1, «Υπηρέτριες» και «Hugo» με 25-1 και
«Το Άλογο του Πολέμου» με 50-1. 
Αντίστοιχα, εάν κάποιος βάλει τα λεφτά του στον Μισέλ Χαζαναβίσιους, μάλλον δεν θα έχει μεγάλο κέρδος (αφού ο σκηνοθέτης εμφανίζεται ως φαβορί με απόδοση 1/6 -στο Bodog.com), αλλά εάν τυχόν κερδίσει το αουτσάιντερ Τέρενς Μάλικ, τότε η νίκη -και τα κέρδη- θα είναι γλυκιά. 
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνοδεύει την κατηγορία του Α' Ανδρικού Ρόλου. Ο Ζαν Ντιζαρντέν δίνει απόδοση 5/7, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ 6/5. Οι υπόλοιποι φαίνεται πως δεν έχουν καμία τύχη.
Η ίδια ιστοσελίδα δίνει απόδοση 5/8 για τη Βαϊόλα Ντέιβις («Υπηρέτριες») και 5/4 για την Μέριλ Στριπ (5/4). Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα εάν -τελικά- η Μισέλ Γουίλιαμς κάνει την έκπληξη και κερδίσει (δίνει απόδοση 15/1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: