Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

3 Μαρτίου 2012

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ


Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής των Rolling Stones, οι γερόλυκοι της ροκ θα εκδώσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα με την ιστορία του συγκροτήματος. Με τίτλο The Rolling Stones: 50, το λεύκωμα θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου, την ημερομηνία που το 1962 το συγκρότημα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Marquee Club της Oxford Street στο Λονδίνο.
Το βιβλίο, που θα εκδώσει ο οίκος Thames & Hudson στη Βρετανία, εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για την 50ή επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος. Το νέο βιβλίο θα περιλαμβάνει 700 φωτογραφίες, οι 300 εκ των οποίων έγχρωμες, πολλές από τις οποίες θα προέρχονται από το αρχείο της ταμπλόιντ Daily Mirror, που διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή φωτογραφιών των Rolling Stones από όλες τις εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: