Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

13 Απριλίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΑΤΡΑ



Μια ταινία-βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα φαίνεται πως είναι το επόμενο κινηματογραφικό σχέδιο του Μάρτιν Σκορτσέζε.
Ο γνωστός σκηνοθέτης επιθυμεί να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία του θρυλικού καλλιτέχνη, όμως αυτό που τον προβληματίζει είναι το σενάριο.
«Από που να ξεκινήσει κανείς; Θα ήθελα να πω όλη την ιστορία του Σινάτρα αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Θα πρέπει να οριοθετήσουμε το χρονικό διάστημα της ζωής του με το οποίο θα ασχοληθούμε... Για να πούμε όλη την ιστορία του Σινάτρα απαιτούνται 15 ώρες ταινίας...» δήλωσε ο σκηνοθέτης.
Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος ηθοποιός του Σκορτσέζε, Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να υποδυθεί τον Σινάτρα, ωστόσο ο σκηνοθέτης κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: