Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

28 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ "ΑΘΛΙΟΙ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ



Δυο Αυστραλοί σταρ ετοιμάζονται να κατακτήσουν τον κόσμο του Βίκτορος Ουγκό. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου θα υποδυθεί τον επιθεωρητή Ιαβέρη, σε μια ακόμη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Οι άθλιοι».
Μάλιστα ο 47χρονος ηθοποιός έπρεπε να περάσει από μια διαδικασία διάρκειας τριών μηνών για να καταφέρει να εξασφαλίσει το ρόλο του επιθεωρητή Ιαβέρη.
Στο πλευρό του θα βρίσκονται ο Χιού Τζάκμαν, στον ρόλο του Γιάννη Αγιάννη, καθώς και η Αν Χάθαγουεϊ στο ρόλο της Φαντίνα.
«Ανυπομονώ να κάνω αυτήν την ταινία και να παίξω μαζί με τον Χιού Τζάκμαν» δήλωσε ο Κρόου.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στην Βρετανία τον Φεβρουάριο και αναμένεται να βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012.

Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: