Η Χιούστον σπάει ρεκόρ μετά θάνατον-Κινδυνεύει το Ελληνικό Φεστιβάλ-Το "Ψυχώ ξαναζωντενεύει-Νίκησαν τα φαβορί και το σινεμά-Προκαλεί η ταινία για την 17 Νοέμβρη-Προσπαθούν να θωρακίσουν τα μουσεία-Στριπ και Ρόμπερτς μαζί σε ταινία-"Αννα Καρένινα" και "Λολίτα" τα δημοφιλέστερα βιβλία του 19ου και 20ου αιώνα-Ο Εμφύλιος στην Ταινιοθήκη-Η Σμύρνη στο Μουσείο Μπενάκη-«Την Τρίτη στο Σούπερ Μάρκετ» σε όλη την Ευρώπη

27 Δεκεμβρίου 2011

ΑLPHA ΛΙΦΤΙΝΓΚ


Η παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή στο κανάλι της Κάντζας από τότε που αποφάσισε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του ALPHA από τον Γερμανικό Ομιλο RTL.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας θα δώσει το πρόσταγμα πίσω από τις κάμερες στον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο 9» Μάνο Κακλαμάνο, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του διευθυντή Ενημέρωσης.
Στο διευρυμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού 7 με 9 μ.μ θα δούμε τον Αντώνη Σρόιτερ αλλά και τον Γιάννη Παπαγιάννη. Δίπλα τους δεν αποκλείεται να βρεθούν οι δημοσιογράφοι Δήμος Βερύκιος και Γιώργος Βλάχος σε ρόλο σχολιαστών.
Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι το δελτίο θα αποκτήσει σε καθημερινή βάση και σατιρική διάσταση δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν ένα πρωτότυπο μαγκαζίνο ειδήσεων το οποίο θα καυτηριάζει την επικαιρότητα αλλά θα προκαλεί και γέλιο, αφού αυτό είναι το φάρμακο της εποχής μας.
Και αυτό θα επιτευχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με την παρουσία του Τζίμη Πανούση σε μόνιμη βάση και του Λάκη Λαζόπουλου σε πιο αραιή.
Με τον νέο Alpha συζήτησε και ο Γιώργος Αυτιάς, αν και ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλα κανάλια, αλλά και για άλλου τύπου εκπομπή από την πρωινή, ενώ επαφές με το κανάλι έχει κάνει και ο Αιμίλιος Λιάτσος.
Οι αλλαγές στον Alpha θα γίνουν σταδιακά. Η μόνη άμεση ανανέωση στο κανάλι της Κάντζας θα αφορά στο δελτίο ειδήσεων και τοποθετείται χρονικά μετά τις γιορτές.



Δεν υπάρχουν σχόλια: